Natur-mennesker


Uanset om du er til vandreture i skoven og langs stranden, eller holder af dyrelivet i naturen, så er du garanteret en fantastisk oplevelse hos Filsø Aktiv Naturferie. Lige uden foran døren ligger Vadehavet, som er en del af Vesterhavet, der tiltrækker en masse unikke trækfugle, men også har et rigt dyreliv under havoverfladen. Tag en tur til den lille ø, Mandø, som ligger syd for Esbjerg. Denne tur giver dig minder for livet, hvad enten du selv kører dertil, eller tager den charmerende traktortur gennem vadehavet. Her kommer dyrelivet helt tæt på, og du lære om et af UNESCOs verdensarve. Besøg også i den forbindelse Vadehavscentret for at gå på opdagelse med eller uden guide, i et så unikt økosystem som Vadehavet.

 

Dyrk naturen på din helt egen måde, hvad enten det er alene langs kyststrækningen med en fiskestang, på cykeltur  i skoven med en makker eller tag familien med ud og pleje sjælen med en oplevelsesrig vandretur. For alle der elsker at opholde sig i naturen, finder du mødestedet hos AktivNaturFerie.dk.

 

Vores lokaler huser alt fra enkeltpersoner til lejrskoler, og er ikke bare et sted at sove, da vi også hyppigt afholder arrangementer, hvor alle interesserede gæster er velkomne. Vi har bålsted i haven, hvor vi kan samles om og dele historier, eller bare sidde og spise snobrød i stilhed mens ilden knitrer. Indendørs har vi brætspil, playstation og fjernsyn, så hvis vejret ikke er med os, så er der stadig mulighed for sjov. I kan også lave en turnering i både bordtennis, dart eller pool.

 

Mennesker i naturen

Ikke nok med at strandene er nogle af Danmarks smukkeste, så er naturen mindst lige så vidunderlig. I nærheden er der skove og plantager, hvor der er rig mulighed for mountain biking, vandring eller bare en hyggelig picnic i fredfyldte omgivelser. Du kan også opleve skoven fra hesteryg **Link til hesteferie** i de forskellige skove. Det giver en helt unik og udfordrende oplevelse

Når du kommer hjem efter en hyggelig dag i naturen, kan du vaske tøjet i vaskemaskinen i bryggerset, som vi stiller til rådighed. Så selvom det regner, og tøjet bliver beskidt, er det skønt at have denne mulighed. Der står også en tørretumbler. Du kan læse mere om vasketider under vores FAQ.

Omkringliggende seværdigheder og oplevelser er blandt andet som Barfodsparken, der udfordrer dig til at prøve kræfter med at gå på forskellige underlag – med bare fødder! Det er blandt andet sådan noget som mudder, grus, grankogler og koste. Brug nogle spændende og lærerige timer med familien i det fri, og bliv udfordret på det fysiske med sjove underlag at gå hen over.

Vestkysten kan være et af de mest blæsende steder i Danmark, og det åbner op for aktiviteter som windsurfing og at flyve med drager. Drageflyvning er en populær aktivitet, der trækker mange folk til fra mange forskellige lande. Eksempelvis afholdes der hvert år på Fanø International Dragefestival, der finder sted midt i juni hvert år. Du kan også prøve kræfter med de populære “Blokarts”, som også udøves på Fanø. Så er du til fart og spænding, kan det anbefales at prøve denne aktivitet med en professionel instruktør ved din side.

Naturen i byen

Du kan også besøge Danmarks femte største by, Esbjerg, der byder på masser af shoppingmuligheder, spisesteder af høj kvalitet og kulturelle oplevelser for kunst- og naturinteresserede. I august ligger den årlige festuge, der giver dig koncerter hver eneste dag, samt masser af andre spændende arrangementer at deltage i. Varde og Ribe, giver også en masse oplevelser fra sig, hvis du interesserer dig for historie og natur.

Tag også til Legoland, som er et af Jyllands største attraktioner, hvor du kan køre i rutsjebane, se det skønne miniland eller nyde de sjove forestillinger for store og små. Det er godt og vel en lille times køretur fra Filsø Aktiv Naturferie, men er stensikkert et besøg værd, hvis du ikke har været der før!


 

Minder i naturen – bestil i dag

Med placering lige med i den vestjyske natur, får du minder for livet, når du bor hos AktivNaturFerie.dk. Aktiviteter og muligheder er der masser af hele året rundt, og du kan få alt information fra Stinne i receptionen.

Du kan allerede i dag ringe på tlf. +45 40 96 86 56 eller sende en e-mail til  Kontakt@aktivnaturferie.dk, hvis du har spørgsmål omkring booking af værelser eller faciliteter. Har du nogle specielle behov, har vi mulighed for at imødekomme dem inden din ankomst (eks. allergi eller evt. handicap).

Vi taler både dansk, tysk og engelsk, så der er ingen sprogbarriere hos AktivNaturFerie.dk. Vi stræber efter en hyggelig og personlig atmosfære for alle, og har skabt et sted, hvor der er plads til alle.

Velkommen til AktivNaturFerie.dk – vi glæder os til at møde dig!

 

Hvad tilbyder vi mere