FAQ

Få svar på dine spørgsmål.

Her finder du svar på alle de tekniske aspekter af din ferie. Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en mail, hvis du har yderligere spørgsmål, så du kan få den allerbedste ferie.

Du kan tilkøbe adgang til at fiske på disse arealer fysisk i Varde Sportsfiskerforening, i en række butikker du finder gennem dette link eller online på http://www.danskfiskekort.dk/. Et fiskekort kan købes i perioder af en uge, en måned eller et år.

Ved køb af fiskekortet får du adgang til de omkringliggende fiskesteder, så du har tilladelse til at fiske det pågældende sted.

Load More

Hvis der opstår problemer enten i stalden eller på en tur, er en dyrlæge ikke længere end et opkald væk.

De nærmeste dyrlæger med erfaring inden for hesteområdet er Marianne Grønn Prior i Nørre Nebel. Hun har døgnvagt og kan kontaktes på tlf. +45 29 80 74 73 inden for åbningstiden 8-16 og på tlf. +45 70 23 22 10 ved vagtbesøg for heste.

Er den helt gal kan Ansager Dyrehospital kontaktes på tlf. +45 75 29 70 66, og de kommer dig og din hest til undsætning med en dyreambulance specielt designet til transport af syge eller tilskadekomne heste til hospitalet.

Load More

Hør ved det lokale turistkontor, om der kræves specielle tilladelser o.lign. Til at fiske i området. Turistkontorerne ligger henholdsvis i Blåvand, Blåvandshuk Fyr, Henne og Varde. Du kan få oplysningerne i receptionen hos Stinne og Kurt, som kan guide dig på vej og vise dig nogle af de gode steder, hvor der næsten altid er fisk der bider på krogen. Besøg følgende side om turistbureauer for mere information om de forskellige kontorer, så du kan være sikker på at få en fangstrig tur.

Load More

Hvad tilbyder vi mere