Skov og strand

I de omkringliggende skove og plantager er der afmærkede ridestier udelukkende til ridning. Her bliver du taget på en smuk rejse gennem skoven, der viser sig fra sine bedste sider med unik skovmiljø og hyggelige fuglelyde. Her er der steder du må ride i skovbunden, og på de stedvise grusveje og asfalterede veje må ride skridt, trav og tølt.

Ridestierne i Blåbjerg Plantage, i Vrøgum og i Vejers er offentlige, og benyttes ofte i sommerperioden af mange glade ryttere. Blåbjerg Plantage byder blandt andet på hede, egekrat samt kystskrænter, og er med til at give dig en varieret naturoplevelse.

Ridestier i Blåbjerg Plantage, Vrøgum og Vejers.

Du kan også ride langs de lange, smukke stranden og få en ualmindelig mindeværdig oplevelse. Se det brusende hav, den endeløse kystlinje og de betagende klitter, der tilsammen udgør det idylliske billede af Jyllands vestkyst. Find også ridestierne langs klitterne, der tager dig på en hel unik dagstur.

Overnatning i det fri

 AktivNaturFerie.dk hjælper dig med at finde det helt rigtige overnatningssted i skoven, så du får den bedste oplevelse. Der er masser af muligheder i området for at tage en eller to overnatninger på små og store overnatningspladser og høhoteller, hvor du kan tage eget telt med. Så får du en stor oplevelse i lokale omgivelser. Fra bed and breakfast basen ved Filsø kan du få smurt madpakke med, og nyde et døgn i den fri natur.

Hvis du har lyst til at lade hesten stå en dag, kan den blive forkælet tilbage i stalden hos eller på folden AktivNaturFerie.dk og selv mærke, at det er ferie. På den måde kan du nyde et bonus led på ferien, der giver minder for livet.


 

Overnatning til dig og din hest

Hos AktivNaturFerie.dk får din hest dens helt egen boks inklusiv hø og halm, hvor din hest kan få fred og ro indendørs. Om dagen kan hesten lukkes ud på en af de tilstødende marker, så har du mulighed for at tage på tur uden hest.

Er du i bil, ligger AktivNaturFerie.dk ikke længere væk end en 30 minutters køretur fra Blåvand, Varde, Esbjerg og Henne Strand, hvis du ønsker at se byliv eller nyde en tur til stranden. I Henne Strand er der masser af aktiviteter, som eksempelvis bowling og svømmehaller, så dagen også bliver hyggelig selvom vejret er gråt. I byen finder du også en del lækre spisesteder, der tilbyder alt fra is og pandekager til traditionelt dansk mad.

Du kan opleve den zoologiske have, bolsjeriet eller det flotte fyr ved kysten – alt sammen i Blåvand. I Varde kan du se en hyggelig, gammel by og opleve historien bag den tidligere handelsstad. Esbjerg byder på mange shopping muligheder blandt andet i Danmarks længste gågade, utallige spisesteder på torvet og spændende kulturelle oplevelser i det fri.

Hør mere om mulighederne hos Stinne i receptionen, så kan vi sammen planlægge en fantastisk feriedag til dig og familien, der garanterer hygge og underholdning.

Book din hesteferie allerede i dag

Hvis dig og din hest mangler et sted at overnatte, kan du med fordel ringe til Stinne og AktivNaturferie.dk ved Filsø på tlf. +45 40 96 86 56 eller maile på kontakt@aktivnaturferie.dk. Er du interesseret i at høre mere omkring området, mulighederne eller andre aktiviteter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi imødekommer gerne særlige behov (eks. allergi eller evt. handicap), så tøv endelig ikke med at høre nærmere. Hos AktivNaturFerie.dk har vi faciliteter til alle fra enkeltmandsværelser til ferieboliger til hele familier.

Sprogbarriere er intet problem hos AktivNaturFerie.dk - vi taler nemlig både dansk, tysk og engelsk, så vi alle kan forstå hinanden. Vi stræber efter en hyggelig og personlig atmosfære for alle, og har skabt et sted, hvor der er plads til alle.

Velkommen til AktivNaturFerie.dk - vi glæder os til at møde dig!

Hvad tilbyder vi mere