Lejrskole-ophold i det blå


Kigger du efter et overnatningssted til lejrskoler, eller til din forening, så har vi lokalerne og faciliteterne til jer. Der er fælles køkken, hvor der er rig mulighed for selvforplejning med morgenmad, aftensmad eller til at lave madpakker til dagens aktiviteter. I fællesrummene er der masser af aktiviteter som bordtennis, brætspil og fjernsyn med Playstation. Udendørs laver vi bål enten til de lange sommeraftener, eller som en aktivitet i løbet af dagen. Børnene kan også lege vandkrig på vores store græsarealer – det er kun fantasien der sætter grænser. For voksne har vi en sydvestvendt solterrasse, hvor I kan sidde og nyde solens sidste stråler for dagen.

Som lejrskole eller forening kan der knyttes tætte bånd på en tur, som denne og er garanteret en oplevelse der vil sidde i hukommelsen længe. Det er samværet der spiller ind her, og ikke nok med, at der er masser af aktiviteter hos Filsø Aktiv Naturferie, så byder de omkringliggende områder også på masser af oplevelser.

Seværdigheder for grupper

Det spændende Tirpitz museum ligger i Blåvand ca. 25 km væk. Her fortælles der om Anden Verdenskrig, hvor Hitler havde planer om at opføre to kæmpe store bunkere. For historieinteresserede er denne udstilling, om de store planer helt fra invasionen af Polen til Hitlers sidste timer, et besøg værd. Udstillingen er interaktiv, som vil sige, at gæsterne udforsker viden gennem lys, lyd og får muligheden for at opleve historien gennem kroppen.

I kan også køre til Esbjerg og se Fiskeri- og Søfartsmuseet. Her kan I blive klogere på Vadehavet, dyrelivet ved Vestkysten og olie- og vindindustrien i offshore branchen. Hver dag fodres der sæler, hvor der forklares om dyrene, føden og adfærd. Du kan også se på de mange fisk og krabber, og i midten af den store udstilling, findes et bassin hvor du kan komme helt tæt på og røre og klappe fiskene.

Esbjerg byder også på masser af shoppingmuligheder samt kulturelle oplevelser på Musikhuset eller på Esbjerg Kunstmuseum. Du kan også tage til Varde, hvor du kan se Minibyen, som er en nedskaleret version af den nuværende Varde midtby. Om sommeren er der Varde Sommerspil, som hvert år er en kæmpe succes for både store og små.

Lækre fasciliteter og naturoplevelser er der masser af

 

Naturoplevelser er der masser af. Efter en blæsende dag, kan du gå en tur på stranden og være heldig at finde rav. Du kan også opleve trækfuglene hvert forår og efterår, der tiltrækker en masse fugleinteresserede. Men er solen højt på himlen, er strandene langs Vestkysten blandt de bedste i Danmark, og hvad enten du er til en dukkert i bølgen blå eller til at finde muslingeskaller i sandet, så er du garanteret en god tur. Her kan du også både flyve med drager, windsurfe, bygge sandslotte eller spille bold i det bløde sand. Du kan også tage en dag til Fanø og opleve den brede strand med masser af aktiviteter som professionel drageflyvning og de sjove, vinddrevne blokarts. Oplev Nordby eller Sønderho helt tæt på, og se den skønne natur øen har at byde på.

Efter en aktiv dag udendørs, har du mulighed for at vaske og tørre dit tøj i bryggerset hos AktivNaturFerie.dk. Her står der en vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, men også tørrestativer, hvis du vil tørre tøjet udendørs.

Under dit ophold kan du træne i vores fitnessrum med maskiner og håndvægte, så du kan holde dine mål vedlige selvom du er på ferie. Der er også plads til cykler, så selvom vejret ikke viser sig fra sin bedste side, kan du stadig samle nogle kilometer i benene indenfor.

Tag udfordringen op mod den ruskende vestenvind

 

Den jyske vestkyst er velkendt for den kraftige blæst fra vest. Det giver rig mulighed for at udfordre sig selv på racercykel eller mountainbike. I området findes der mange lige strækninger, hvor du kan prøve kræfter med vinden – enten i med- eller modvind.

I starten sommermånederne, finder cykelløbet “Fjorden Rundt” sted med startsted i Ringkøbing. Her kan du konkurrere på tid med andre cykelryttere, eller nyde udsigten på turen omkring fjorden. Løbet er et motionsløb på 105 km for cykelentusiaster i alle aldre, også børn ifølge med en voksen, der både plejer konkurrencegenet, men også byder på naturrige oplevelser som klitter, enge og lyngheder. Undervejs er der depoter, der sørger for at slukke tørsten, udlevering af et mindre måltid og giver dig en ekstra hånd, hvis du har brug for reparation af din cykel.


 

Gruppetilbud til foreninger og lejrskoler

Kommer I som en hel flok enten som lejrskole, forening eller bare som en stor gruppe, er det vigtigt, at I bestiller i god tid. Vi har gruppe- og enkeltlokaler, hvor I kan tilpasse jeres ophold, som det passer jer.

Du kan allerede i dag ringe på +45 40 96 86 56 eller sende en e-mail til Kontakt@aktivnaturferie.dk, hvis du har spørgsmål omkring booking af værelser eller faciliteter. Har du nogle specielle behov, har vi mulighed for at imødekomme dem inden din ankomst (eks. allergi eller evt. handicap).

Vi taler både dansk, tysk og engelsk, så der er ingen sprogbarriere hos AktivNaturFerie.dk. Vi stræber efter en hyggelig og personlig atmosfære for alle, og har skabt et sted, hvor der er plads til alle.

Velkommen til AktivNaturFerie.dk – vi glæder os til at møde dig!

 

Hvad tilbyder vi mere